Over mij

Ingrid van der Beele

Ik ben geboren in 1964 in Horst. In 1993 besloten mijn toenmalige vriend en ik om tijdelijk in Zuid-Afrika te gaan wonen. Daar eindigde mijn relatie en begon mijn grote zoektocht naar het ultieme geluk. Ik verbleef vele jaren in Azië en Afrika. Ik dacht de wereld te ontdekken maar ontdekte vooral mezelf.

Ik volgde onder andere de opleiding “Energie lezen” in Bunde en “Ode an die Freude” (Stembevrijding) bij Jan Kortie in Amsterdam maar leerde mezelf ook kennen tijdens de vele workshops en cursussen die ik deed, tijdens al mijn reizen en nog meer in mijn relaties.

7 Jaar na de verbroken relatie kreeg ik een nieuwe partner met stiefkinderen en werden mijn reizen van kortere duur maar niet minder intensief. De reis door het “stiefmoederlandschap” deed me verder groeien in mijn persoonlijke ontwikkeling want hier kwam ik mezelf driedubbel tegen. Het was geen gemakkelijke reis maar wel ontzettend leerzaam. De bergen en dalen zijn inmiddels een zacht glooiend landschap geworden en vanuit deze ervaringen kan ik jou begeleiden.

Over huisikben

In mijn eigen proces van bewustwording, heb ik vele, vele geluksmomenten gekend. Ik ontdekte dat het vooral gaat om het contact maken met je binnenwereld van waaruit je weer verbinding maakt met je buitenwereld. Een innerlijk weten, hoe je die geluksmomenten kunt creëren.  Daarom is mijn grootste missie om jou ook gelukkiger te maken.  Ik wil niks liever dan jouw wegwijzer zijn of dat nu wandelend, mediterend, zingend of pratend is. Ik kan jou weer inspireren zodat je weet welk pad te nemen. Laat mij jouw spiegel zijn zodat jij in contact komt met je eigen innerlijk wijsheid.

Voel je meer dan welkom!

Voor trajecten kun je altijd een afspraak maken voor een gratis adviesgesprek.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak: stuur mij een EMAIL.