Over mij

Ingrid van der Beele

Ik ben geboren in 1964 in Horst. In 1993 besloten mijn toenmalige vriend en ik om tijdelijk in Zuid-Afrika te gaan wonen. Daar eindigde mijn relatie en begon mijn grote zoektocht naar het ultieme geluk. Ik verbleef vele jaren in Azië en Afrika. Ik dacht de wereld te ontdekken maar ontdekte vooral mezelf.

Ik volgde onder andere de opleiding “Energie lezen” in Bunde en “Ode an die Freude” (Stembevrijding) bij Jan Kortie in Amsterdam maar leerde mezelf ook kennen tijdens de vele workshops en cursussen die ik deed, tijdens al mijn verre en lange reizen en nog meer in mijn relaties. Ook heb ik veel geleerd van de trauma’s die ik doormaakte en die mij gesterkt hebben in wie ik ben.

Door alle ontmoetingen en verhalen, leerde ik veel van waar mensen mee worstelen. Tegelijkertijd ontdekte ik mijn talenten die ik in kon zetten waar nodig. Dat brengt mij naar vandaag, naar de persoon die ik nu ben.

Over Huisikben

In mijn eigen proces van bewustwording, heb ik vele, vele geluksmomenten gekend. Ik ontdekte dat het vooral gaat om het contact maken met je binnenwereld van waaruit je weer verbinding maakt met je buitenwereld. Een innerlijk weten hoe je geluksmomenten kunt creëren. Voor mijzelf zijn die momenten er met name als ik mijn talenten kan delen om een ander gelukkiger te maken.

Voel je meer dan welkom!

Je kunt mij telefonisch of per email bereiken.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak: Bel mij gerust of stuur mij een EMAIL.