Stembevrijding

Iedereen kan zingen. Ongeacht hoe het klinkt.

Het woord zegt het eigenlijk al: je voelt je bevrijd als je je stem op een bepaalde manier gebruikt. Als je gaat zingen van binnen naar buiten en je niet je best hoeft te doen om het zo mooi mogelijk te laten klinken. Oftewel moeiteloos zingen vanuit wat er in je leeft.

Stembevrijding is gehoor geven aan het verlangen om je te laten horen. En dat hoeft helemaal niet mooi te klinken. Alles mag er zijn; jij, je stem, jouw overvloed en talenten maar ook je tekortkomingen. Zonder verwachting, zonder beoordeling. Stembevrijding is voor iedereen die de muziek in zichzelf wil vinden. De muziek van de ziel. Ik hoor van veel mensen dat ze graag zouden willen zingen maar niet durven. Dat hun mond gesnoerd is op de een of andere manier. Of dat ze hun stem niet durven te gebruiken in het aangeven van hun grenzen. In mijn levendige sessies leer je op luchtige wijze jouw stem weer (zingend) te gebruiken.

Ik verwelkom jou om je hart te laten klinken en ben daar heel benieuwd naar. Zangervaring is niet vereist.

Individuele sessies duren ongeveer 1,5 uur en kosten € 60,=. Op afspraak.

“Passion is energy. Feel the power that comes from focusing on what excites you”

Oprah Winfrey • Quote of the Day

“Remember that when you leave this earth, you can take with you nothing that you have received, only what you have given”

Franciscus van Assisi • Quote of the Day