DE KRACHT VAN HET PELGRIMEREN

Pelgrimeren is een tocht maken, met de bedoeling om inzicht te verwerven in je eigen denken en handelen. Om je plaats binnen de maatschappij en de wereld waarin je leeft met afstand te beschouwen. In deze 3-daagse tocht bepalen we zelf een magisch einddoel maar eigenlijk is de weg zelf is het belangrijkste. De weg IS immers het doel. De eventuele ontberingen (als die er zijn) die je onderweg tegen kunt komen, brengen je op andere plaatsen in jezelf waardoor de reis die je letterlijk onderneemt zich ook van binnen afspeelt. Vooral voor mensen die graag wandelen, in de natuur willen zijn en een kleine uitdaging aan willen gaan, is deze tocht een bijzondere manier om tot jezelf te komen.

We gaan een klein gedeelte van een bestaand pad in de omgeving van Horst lopen. Dit pad heb ikzelf al bewandeld. Je loopt elke dag met een thema, voornamelijk in stilte. Onderweg worden er diverse activiteiten aangeboden, zoals wandelcoaching, inspiratiekaarten, oefeningen in de inspirerende omgeving van de natuur. Ik zal me afstemmen op wat eenieder nodig heeft en dat aanbieden tijdens de tocht.

In verband met corona slapen we thuis en ieder draagt zijn eigen bagage. We beginnen ‘s morgens om 9.30 uur tot ongeveer 16.00 uur. Gemiddeld lopen we rond de 15 km per dag, afhankelijk van wat de deelnemers kunnen.

Prijs € 120,= bij deelname van minimaal én maximaal 4 personen. De prijs is inclusief vervoer naar beginpunt en van eindpunt naar Meterik, alle coaching, begeleiding en activiteiten gedurende de wandeldagen. Exclusief eten en drinken onderweg.

Wandelcoaching

Heb je hulp nodig bij kwesties die je bezighouden? Wandelcoaching is een ontspannen manier van het krijgen van inzichten terwijl je in beweging bent. Het wandelen geeft je rust, plezier, je voelt je fris en fit én je krijgt inzichten. Hierbij wordt de natuur gebruikt als hulpmiddel.

Op afspraak, prijs € 60,=.

Stiltewandeling

Elke eerste zondag van de maand van 8.30 tot 10.00 uur

Pas als het hélémaal stil is, kun je echt horen wat er in je binnenwereld gezegd wordt, kun je het wonder van de stilte ervaren. In de stilte worden geest en lichaam gekalmeerd, in de stilte kan creativiteit weer bloeien en de intuïtie weer een stem krijgen. Tijdens de wandeling zullen er inspirerende oefeningen worden gedaan die je helpen in de stilte en in de verdieping te komen.

Als je je opgeeft, zal ik de locatie doorgeven waar we starten, deze zal steeds in de buurt van Horst zijn.

Prijs: € 10,00 inclusief thee met wat lekkers, na de wandeling

Meld je minimaal 2 dagen van tevoren aan als je mee wilt wandelen via contact.

Data 2021

3-daagse pelgrimstocht:

  • 4, 5 en 6 maart
  • 15, 16 en 17 april
  • 27, 28 en 29 mei

LET OP: de meerdaagse tochten minimaal 2 weken van tevoren boeken!

Stiltewandeling: elke eerste zondag van de maand 8.30 tot 10.00 uur. Aub 2 dagen van tevoren opgeven.

 RESERVEREN PER EMAIL: KLIK HIER

Eigen risico

Als organisator aanvaard ik geen aansprakelijkheid voor ongevallen, overlijden of elke vorm van geestelijk/lichamelijk letsel die de deelnemer voorafgaand, tijdens of na de wandeltocht/activiteiten overkomt.

Ook aanvaard ik geen aansprakelijkheid voor schade, vermissing, of diefstal van goederen die de wandelaar voorafgaand, tijdens of na de wandeltocht/activiteiten in zijn/haar bezit heeft. Zodra je je ingeschreven hebt voor een wandeltocht bij “Huis Ikben” ga je hiermee akkoord.