Loading...
Wandeltochten 2020-01-26T08:12:04+01:00

DE KRACHT VAN HET PELGRIMEREN

Pelgrimeren is een tocht maken, met de bedoeling om inzicht te verwerven in je eigen denken en handelen. Om je plaats binnen de maatschappij en de wereld waarin je leeft met afstand te beschouwen. In deze 3-daagse tocht bepalen we zelf een magisch einddoel maar eigenlijk is de weg zelf is het belangrijkste. De weg IS immers het doel. De ontberingen (als die er zijn) die je onderweg tegen kunt komen, brengen je op andere plaatsen in jezelf waardoor de reis die je letterlijk onderneemt zich ook van binnen afspeelt. Vooral voor mensen die zich graag verplaatsen, in de natuur willen zijn en een kleine uitdaging aan willen gaan, is deze tocht een bijzondere manier om tot jezelf te komen.

We gaan een klein gedeelte van het oude pelgrimspad in Duitsland, net over de grens, of in Nederland lopen. Dit pad is de route naar Santiago de Compostella. Je loopt elke dag met een thema, voornamelijk in stilte. In de avonduren is er voldoende ruimte om bij te praten. Onderweg is er nog de mogelijkheid om mee te doen met activiteiten die worden aangeboden, zoals wandelcoaching, inspiratiekaarten, oefeningen in de inspirerende omgeving van de natuur. Ik zal me afstemmen op wat eenieder nodig heeft en dat aanbieden tijdens de tocht.

We slapen zoveel mogelijk in eenvoudige b&b’s voor pelgrims en we dragen onze eigen bagage. Gemiddeld lopen we rond de 18 km per dag, afhankelijk van wat de deelnemers kunnen en de slaapgelegenheden onderweg.

Prijs € 135,= bij deelname van minimaal 4 personen. De prijs is inclusief kennismakingsavond, vervoer naar/van beginpunt en eindpunt naar Horst, alle coaching en activiteiten gedurende de wandeldagen én een pelgrimspas (credential). Exclusief overnachtingen, eten en persoonlijke uitgaven.

25 T/M 27 MAART 2020

Wandeltocht op maat voor individuen of groepen

Als je uitstapjes wilt met wat meer inhoud en bezinning, dan is een wandeltocht op maat echt iets voor jou! Of je nu individueel of met je familie/vrienden op pad wilt of je zoekt iets voor teambuilding. Je komt tot rust in de natuur, een plek om af te schakelen van je “gedoe” in je hoofd. Het programma van de tocht is zodanig dat er ruimte is voor een verbinding met jezelf en van daaruit met de deelnemers onderling. Tijdens de wandeling wordt er stil gestaan in het hier en nu en laten we de natuur een spiegel zijn voor wat er in ons speelt. Een combinatie van wandelen, stil-zijn, contact maken met jezelf en je omgeving, geïnspireerd worden door de natuur maar ook door elkaar. Al met al een boeiende tocht waarna de deelnemers een stukje lichter en wijzer maar vooral bewuster huiswaarts keren.

Er wordt een programma op maat gemaakt dat precies bij jouw groep of individu past.

Vraag naar de mogelijkheden. Prijs op aanvraag.

Stiltewandeling

Elke eerste zondag van de maand van 8.30 tot 10.00 uur

Pas als het hélémaal stil is, kun je echt horen wat er in je binnenwereld gezegd wordt, kun je het wonder van de stilte ervaren. In de stilte worden geest en lichaam gekalmeerd, in de stilte kan creativiteit weer bloeien en de intuïtie weer een stem krijgen. Tijdens de wandeling zullen er inspirerende oefeningen worden gedaan die je helpen in de stilte en in de verdieping te komen.

Als je je opgeeft, zal ik de locatie doorgeven waar we starten, deze zal steeds in de buurt van Horst zijn.

Prijs: € 10,00 inclusief thee met wat lekkers, na de wandeling

Meld je minimaal 2 dagen van tevoren aan als je mee wilt wandelen via contact.

Data 2019

25 t/m 27 maart 2020: 5-daagse pelgrimstocht

LET OP: de meerdaagse tochten minimaal 2 weken van tevoren boeken!

Stiltewandeling: elke eerste zondag van de maand 8.30 tot 10.00 uur

 RESERVEREN PER EMAIL: KLIK HIER

Eigen risico

Als organisator aanvaard ik geen aansprakelijkheid voor ongevallen, overlijden of elke vorm van geestelijk/lichamelijk letsel die de deelnemer voorafgaand, tijdens of na de wandeltocht/activiteiten overkomt.

Ook aanvaard ik geen aansprakelijkheid voor schade, vermissing, of diefstal van goederen die de wandelaar voorafgaand, tijdens of na de wandeltocht/activiteiten in zijn/haar bezit heeft. Zodra je je ingeschreven hebt voor een wandeltocht bij “Huis Ikben” ga je hiermee akkoord.