NATUURLIJKE INSPIRATIEKAARTEN

In de natuur zitten de mooiste boodschappen verborgen. Die zijn “gevangen” in dit doosje met 44 prachtige natuurfoto’s. Aan elke natuurkaart is een betekenis toegevoegd die je een antwoord op je vraag of een inzicht geeft. Je zult wakker geschud worden door het thema van de kaart die je trekt. De kaart of beter gezegd de natuur houdt jou een spiegel voor. Als je jezelf de tijd gunt om in die spiegel te kijken, geven de kaarten je inzicht en wijzen ze je de weg. Ook voor iedereen die de natuur in zijn/haar activiteiten wil betrekken. In het begeleidende boekje staat uitgelegd hoe je deze kaarten kunt gebruiken, als coachingskaarten én als orakelkaarten, en de verschillende manieren van leggen.

Kaartenset bestellen

Prijs € 14,95

Wandelcoaching

Heb je hulp nodig bij kwesties die je bezighouden? Wandelcoaching is een ontspannen manier van het krijgen van inzichten terwijl je in beweging bent. Het wandelen geeft je rust, plezier, je voelt je fris en fit én je krijgt inzichten. Hierbij wordt de natuur gebruikt als hulpmiddel.

Op afspraak, prijs € 60,=.

Stiltewandeling

Elke eerste zondag van de maand van 8.30 tot 10.00 uur

Pas als het hélémaal stil is, kun je echt horen wat er in je binnenwereld gezegd wordt, kun je het wonder van de stilte ervaren. In de stilte worden geest en lichaam gekalmeerd, in de stilte kan creativiteit weer bloeien en de intuïtie weer een stem krijgen. Tijdens de wandeling zullen er inspirerende oefeningen worden gedaan die je helpen in de stilte en in de verdieping te komen.

Als je je opgeeft, zal ik de locatie doorgeven waar we starten, deze zal steeds in de buurt van Horst zijn.

Prijs: € 10,00 inclusief thee met wat lekkers, na de wandeling

Meld je minimaal 2 dagen van tevoren aan als je mee wilt wandelen via contact.

Data 2021

Stiltewandeling: elke eerste zondag van de maand 8.30 tot 10.00 uur. Aub 2 dagen van tevoren opgeven.

 RESERVEREN PER EMAIL: KLIK HIER

Eigen risico

Als organisator aanvaard ik geen aansprakelijkheid voor ongevallen, overlijden of elke vorm van geestelijk/lichamelijk letsel die de deelnemer voorafgaand, tijdens of na de wandeltocht/activiteiten overkomt.

Ook aanvaard ik geen aansprakelijkheid voor schade, vermissing, of diefstal van goederen die de wandelaar voorafgaand, tijdens of na de wandeltocht/activiteiten in zijn/haar bezit heeft. Zodra je je ingeschreven hebt voor een wandeltocht bij “Huis Ikben” ga je hiermee akkoord.